Третиране

С Paranit можете да изберете, как да елиминирате 100% от въшките. Paranit предлага изключителни разтвори срещу въшки за всяка нужда, всеки от коите е 100% ефективен, благодарение на двойно действащата си формула.
Гамата от продукти не съдържат инсектициди и действат изцяло физически. Поради тази причина въшките не могат да станат резистентни към някоя от съставките.

С двойно действаща формула

Всички продукти Paranit осигуряват двоен физически механизъм на действие, атакувайки както въшките, така и техните яйца. Paranit спрей и Paranit шампоан задушават и дехидратират въшките и техните яйца.

Paranit шампоан – толкова лесно, колкото е измиването на косата

  • Мечтаете ли да се избавите от въшките, без да вкарвате себе си и Вашето дете в отчаяни и стресиращи моменти?
  • С Paranit шампоан елиминирането на въшките и яйцата е толкова лесно, колкото е измиването на косата. Paranit шампоан Ви позволява да третирате въшките за не повече от 10 минути и в същото време да измиете косата.
  • 100% ефективен.* Повторете процедурата след 7 дни.
  • Натиснете тук, за да видите, как се прилага Paranit шампоан.

Paranit спрей – 100% ефективен с 1 нанасяне

  • Търсите ли радикално решение, което да Ви помогне да се избавите от въшките за кратно време?
  • С Paranit спрей една 15-минутна процедура е всичко, от което се нуждаете, за да убиете 100% от въшките и яйцата.**
  • Paranit спрей е без мирис и се нанася лесно, без да цапа или да създава проблеми.
    Предлага се също като лосион.
  • Натиснете тук, за да видите, как се прилага Paranit спрей.

* Убива 100% от въшките и почти 100% от яйцата. Използва се достатъчно количество продукт и се разресва внимателно, за да е сигурно, че всички яйца са отстранени от косата. Ex vivo проучване 2010, непубликувани данни.
** Включва внимателно разресване. В случай на повторно опаразитяване или абнормално опаразитяване, процедурата трябва да се повтори. Ex vivo проучване 2010/ In vivo клинично проучване 2008, непубликувани данни.